Är det du som kör?

Jag hjälper ambitiösa kvinnor att ta kontroll över
sin planering och sitt liv för att
skaffa sig livet de älskar att leva.

 

Få mina 3 snabba tips för hur du kommer igång.

Hanna Stafrén

 

 

Det här är

FÖR DIG!

 

Du är en ambitiös kvinna som har stora drömmar och mycket att göra. Du vill ha hjälp att ta kontrollen över ditt liv så du kan nå dina mål en gång för alla.

 

Du har så mycket styrka inom dig som du längtar efter att kunna visa både för dig själv och andra.

 

De vanor och rutiner du haft hittills har gjort dig till den du är idag och du är redo att uppgradera dessa för att också uppgradera ditt liv!  

 

För att prata med mig om dina möjligheter, boka ett "Lära känna-samtal" med mig. Det är gratis och fritt från förbindelser. Alla tips du tar med dig från detta samtal är dina att behålla som en bonus! 

 

 

 

 

 

Lite mer

OM MIG

 

Jag heter Hanna Stafrén och jag älskar kombinationen planering, personlig utveckling och hur våra tankar påverkar dem båda.

 

För tre år sedan började jag med en planeringsmetod som kallas Bullet Journal. Den metoden fick mig att, tillsammans med den vanliga planeringen, blanda in uppföljningen på mina vanor och rutiner, hur jag mått och vad jag varit tacksam för. För mig har det varit en helt underbart metod.

 

Men ganska snart blev jag nyfiken på vad som händer sen, vad blir nästa steg. Hur går vi från att följa upp hur vi mår,  vad vi gör eller inte  gör, till att faktiskt göra en förändring, en förbättring?

Vad behöver vi göra för att hela tiden komma framåt, att  våga sätta stora mål och kunna ta oss i mål även om vi har mycket att göra. 

 

Det är den resa jag vill hjälpa dig med! Att våga uttala det där stora målet du vill nå och se till att du verkligen tar dig dit!